Detail publikace

The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.

LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. BUŇKA, F. ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E.

Originální název

The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.

Klíčová slova

fatty acids

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.

Rok RIV

2005

Vydáno

20. 9. 2005

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

99

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

311

Strany do

313

Strany počet

2

BibTex

@article{BUT46365,
  author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and František {Buňka} and Jana {Zemanová} and Eva {Vítová}",
  title="The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.",
  journal="Chemické listy",
  year="2005",
  volume="99",
  number="1",
  pages="311--313",
  issn="0009-2770"
}