Detail publikace

Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Originální název

Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy

Anglický název

Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.

Anglický abstrakt

Histological methods serve differentiation and identification of individal parts of meat products. image analysis is a suitable methods for the quantitative examination of the bone particles.

Klíčová slova

histologické metody, kvantitativní hodnocení,obrazová analýza, masné produkty

Klíčová slova v angličtině

histological methods, quantitative examination, image analysis, meat products

Autoři

TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.

Rok RIV

2004

Vydáno

1. 1. 2001

Nakladatel

VFU Brno

Místo

Brno

ISBN

80-7305-420-5

Kniha

Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny

Strany od

102

Strany do

102

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT17601,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}",
  title="Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy",
  booktitle="Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny",
  year="2001",
  volume="21",
  pages="102--102",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-420-5"
}