Detail publikace

Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability

BOKROVÁ, J. MATOUŠKOVÁ, P. HOOVÁ, J. POKORNÁ, M. MÁROVÁ, I.

Originální název

Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.

Klíčová slova

probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization

Autoři

BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.

Vydáno

7. 11. 2017

Místo

Praha

ISBN

978-80-7080-999-0

Kniha

Recent Advances in Food Analysis Book of Abstracts

Číslo edice

první

Strany od

340

Strany do

340

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT142441,
  author="Jitka {Bokrová} and Petra {Skoumalová} and Julie {Hoová} and Martina {Pokorná} and Ivana {Márová}",
  title="Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability",
  booktitle="Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts",
  year="2017",
  edition="první",
  pages="340--340",
  address="Praha",
  isbn="978-80-7080-999-0",
  note="abstract"
}