Nabídka programů

Kvalita, spolehlivost a bezpečnost

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Obor má výrazně interdisciplinární charakter, základními směry jsou kvalita, spolehlivost a bezpečnost. Kromě strojírenských předmětů se naučíte využívat různé manažerské techniky, získáte technické, právní i ekonomické znalosti. Teoreticky i prakticky zvládnete úkoly zaměřené na spolehlivost, diagnostiku, údržbu a metrologii. Obsáhnete všechny tři oborové oblasti, ale pouze v jedné se stanete špičkovým odborníkem.
Až dostudujete, můžete se zajímat o pozice jako inženýr kvality, provozní diagnostik, konstruktér diagnostických systémů, manažer údržby nebo bezpečnostní inženýr, auditor systému řízení bezpečnosti, projektant. Nebo vás zaujme vědecká a výzkumná činnost a podáte si přihlášku na doktorský program – Stroje a zařízení.

Tento program zajišťuje Ústav výrobních strojů, systémů a robotiky.

E-přihláška

Naučte se modernímu oboru zaměřenému na kvalitu, spolehlivost a bezpečnost strojů

  • 100 %

    studentů úspěšně ukončí studium

  • 40 tis. Kč

    průměrný nástupní plat absolventa

  • 0

    absolventů na úřadech práce

1. ročník

Připravte se na odbornou problematiku. Teoreticky i prakticky se seznámíte s riziky, managementem kvality, audity a aplikovanou statistikou. Ale také diagnostikou, měřicí technikou a spolehlivostí. Můžete začít přemýšlet o tématu diplomové práce, příp. už začít s rešeršemi.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI