Nabídka programů

Strojírenská technologie

Kombinovaná 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Strojírenská technologie – nejuniverzálnější a nejvyhledávanější technické vzdělání vůbec. Vydat se můžete jednou ze tří cest – cestou obrábění, tváření nebo svařování. Získáte hluboký teoretický základ napříč souvisejícími obory, ale také bohatou praxi. Stačí, když budete pro studium správně zapáleni.
Až studium dokončíte, stanete se odborníkem na technologie. Uplatnění najdete nejen ve všech technologických provozech, ale blízké vám bude i řízení výrobních procesů nebo návrhy výrobních hal. Pracovat můžete také v oblasti výrobní ekonomiky a managementu, začít podnikat nebo zkusit své štěstí v zahraničí.

Tento program zajišťuje Ústav strojírenské technologie.

E-přihláška

Být univerzální s širokým rozhledem skýtá nevídané možnosti uplatnění

1. ročník

Proniknete do tajů základních technologických procesů i nekonvenčních a speciálních technologií obrábění. Výběrem předmětů máte možnost se specializovat na oblast tváření, obrábění nebo svařování. Dále se naučíte, jak navrhovat výrobní prostory, co obnáší návrh a konstrukce výrobních strojů, jaké jsou technologie pro zpracování plastů a jak správně navrhovat formy, aby vše do sebe pěkně zapadalo.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI