Nabídka programů

Letecký provoz

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Proč jsou letadla tím nejdokonalejším výtvorem techniky, který vyžaduje špičkové technologie? Připravte se na kombinaci technických a ekonomických předmětů. Dozvíte se, jak funguje komplikovaný svět mezinárodní letecké dopravy a jaká jsou jeho ekonomická specifika. Naučíte se obsluhovat špičkové měřicí přístroje, zapojíte se do výzkumných aktivit a budete se podílet na vývoji nových letadel. A to v našich moderních laboratořích a zkušebnách součástí letadel. Letecký ústav má k dispozici i několik letadel pro testování.
Stanete se vyhledávanými leteckými inženýry. Firmy vámi budou obsazovat vedoucí a řídicí pozice, uplatníte se v marketingu nebo leteckých výrobních a opravárenských podnicích. Skvělé zaměstnání najdete i v zahraničí, třeba u Airbusu. Pokud stále nemáte dost, můžete se zapojit do výzkumné a vývojové činnosti v oblasti leteckých technologií a konstrukcí. Nebo pokračovat na doktorském oboru Konstrukční a procesní inženýrství.

Tento program zajišťuje Letecký ústav.

E-přihláška

O létání víme všechno!

  • 100 %

    strategický pilíř evropské ekomomiky

  • 1,3krát

    vyšší produktivita v leteckém průmyslu

  • 1,9 mil.

    pracovníků v EU zaměstnaných v letecké dopravě

  • 5

    projektů na Leteckém ústavu, na kterých můžete spolupracovat

1. ročník

Seznámíte se s principy létání a konstrukcí letadel a jejich pohonných jednotek. Pro práci v letecké dopravě je pak nezbytné získat povědomí o legislativě a normách, pozemních zařízeních a principech letecké navigace. Současně zjistíte, jak funguje komplikovaný svět mezinárodní letecké dopravy a jaká jsou jeho ekonomická specifika.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI