Nabídka programů

Strojírenská technologie
a průmyslový management

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Uvažujete o vlastním podnikání ve strojírenství? Chcete se vyznat ve výrobních technologiích? Chcete mít široký rozhled v oblasti výrobních technologií a uvažujete o vedoucích pozicích? Pak právě tento obor je nejlepší možnou volbou. Umožní vám získat a/nebo prohloubit znalosti v oblasti makro a mikro ekonomie, daňové problematiky, manažerského účetnictví. A zároveň se stanete specialisty na strojírenské technologie.
Po absolvování studia máte otevřené dveře nejen do technických a technologických profesí, ale zejména do Trainee programů většiny firem – právě s lidmi, kteří jimi úspěšně projdou, uvažují firmy na budoucí vedoucí pozice. A nezapomeňte na kvalitní jazykové znalosti - a to nejen angličtiny, bez nich se opravdu neobejdete!


Tento program zajišťuje Ústav strojírenské technologie.

E-přihláška

Když manažer ví, co jeho firma skutečně umí, může ji pak efektivně řídit.

  • 45 %

    studentů začíná podnikat v době studia

  • 35 tis. Kč

    nástupní plat absolventa

  • 100 %

    skvělá orientace na trhu práce i v rámci EU

1. ročník

Připravte se na praktická výrobní cvičení v dílně a předměty zaměřené na CNC technologie, technologie tváření nebo obrábění. Z ekonomie to jsou předměty jako daňová soustava, účetnictví, makroekonomie a další, které jsou nezbytností pro samostatnost v podnikání.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI