Nabídka programů

Aplikovaná informatika a
řízení

Prezenční 3 roky Zakončeno titulem Bc.

Klasické programování je fajn, ale jestli vás zajímá něco praktického, uplatněte své IT znalosti ve strojírenství! Naučíte se práci s výpočetní a řídicí technikou. Budete se věnovat aplikaci IT techniky – jako jsou databázové systémy, systémy CAD/CAM, navrhování, provoz a správa počítačových sítí a telekomunikace. Naučíte se využívat počítače pro řízení technologických procesů a vytvářet informační systémy s jejich využitím. Navštívíte špičkové firmy i partnerské školy, např. v Německu, Rakousku, Norsku nebo Finsku. A využívat budete i moderní laboratoře na Ústavu automatizace a informatiky.

Stanete se experty na strojírenské IT. Uchytíte se ve firmách na vývoj softwaru, prodej programů a počítačů, projektování regulačních a řídicích systémů nebo zavádění a správu počítačových sítí ve všech oblastech. A při troše šikovnosti se můžete stát i úspěšnými majiteli specializované firmy. Začněte budovat praxi, nebo pojďte ještě k nám na inženýra.

Tento program zajišťuje Ústav automatizace a informatiky.

E-přihláška

Informační technologie a automatizace – dynamicky se rozvíjející obor

  • 140%

    obrovský zájem o absolventy – poptávka firem převyšuje počet absolventů

  • 32 000 Kč

    minimální platové ohodnocení absolventů

  • 88 %

    absolventů by si vybralo stejnou fakultu

1. ročník

Tento ročník je potřeba vystudovat v programu Strojírenství. Poté si můžete tento program zvolit a pokračovat ve studiu.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI