studijní program

Chemie a technologie potravin

Fakulta: FCHZkratka: NPCP_CHTPAk. rok: 2011/2012

Typ studijního programu: magisterský navazující

Kód studijního programu: N2901

Udělovaný titul: Ing.

Akreditace: 20.7.2001 - 31.7.2014

Specifické požadavky na přijetí

Podmínkou přijetí je dosažení VŠ titulu bakalář.

Klíčové výsledky učení

Přístup k dalšímu vzdělávání

Absolventi mohou pokračovat studiem doktorského studijního programu.

Organizace a pravidla zkoušek, hodnocení a známkování

Požadavky pro úspěšné absolvování

Diplomová práce, státní závěrečná zkouška

Forma studia

prezenční studium

Garant programu

Koordinátor ECTS

Obor

Zkratka Název (zaměření) Povinných kreditů
NPCO_CHTPPotravinářská chemie a biotechnologie103