Detail předmětu
Chemie potravin a přírodních látek I
FCH-BC_CHP1Ak. rok: 2019/2020
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Jazyk výuky
čeština
Zařazení předmětu ve studijních plánech
- Program BPCP_CHTPO bakalářský
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný
- Program BKCP_CHTPO bakalářský
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný
- Program BKCP_CHTP bakalářský
obor BKCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný
- Program BPCP_CHTP bakalářský
obor BPCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný
obor BPCO_CHP , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný - Program BKCP_CHTP bakalářský
obor BKCO_PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný
- Program BKCP_CHTPO bakalářský
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný
- Program BPCP_CHTPO bakalářský
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný