prof. RNDr.

Zbyněk Zdráhal

Dr.

FCH – externí pedagog

Odeslat VUT zprávu

prof. RNDr. Zbyněk Zdráhal, Dr.

Publikace

  • 2012

    ŠEDO, O.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z. Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry. FOOD CHEMISTRY, 2012, roč. 135, č. 2, s. 473-478. ISSN: 0308-8146.
    Detail

    KONEČNÁ, H.; MÜLLER, L.; TŘÍLETÁ, H.; POTĚŠIL, D.; BURŠÍKOVÁ, J.; ŠEDO, O.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z. Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-range gradients. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 2012, roč. 60, č. 10, s. 2418-2426. ISSN: 0021-8561.
    Detail

  • 2009

    OBRUČA, S.; MÁROVÁ, I.; PAŘILOVÁ, K.; MÜLLER, L.; ZDRÁHAL, Z.; MIKULÍKOVÁ, R. A contribution to Analysis of "Czech Beer" Authenticity. Czech J. Food Scencies (Special Isue), 2009, roč. 27, č. 4, s. 323-326. ISSN: 1212- 1800.
    Detail

    OBRUČA, S.; MÁROVÁ, I.; PAŘILOVÁ, K.; MÜLLER, L.; ZDRÁHAL, Z.; MIKULÍKOVÁ, R. Analysis of Active substances in "Czech Beer". 8th Balaton Symposium on High-Performance Separation Method and 15th International Symposium on Separation Sciences: Book of Abstracts. 1. Pésc: Hungarian Society for Separation Science, 2009. s. 204-204. ISBN: 978-963-06-7878- 0.
    Detail

  • 2008

    HALIENOVÁ, A.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z.; KONEČNÁ, H.; ČARNECKÁ, M.; PAŘILOVÁ, K.; BREIEROVÁ, E. COMPARISON OF PROTEOME AND METABOLOME CHANGES IN STRESSED YEAST STRAINS RHODOTORULA GLUTINIS AND RHODOTORULA RUBRA. Chemické listy, 2008, roč. 102, č. 15, s. 647-648. ISSN: 1213- 7103.
    Detail

    MÁROVÁ, I.; MIKULÍKOVÁ, R.; ZDRÁHAL, Z.; KONEČNÁ, H.; PAŘILOVÁ, K.; HALIENOVÁ, A. Characterization of Czech beer - a pilot study. Chemické listy, 2008, roč. 102, č. S, s. 274-275. ISSN: 1213- 7103.
    Detail

*) Citace publikací se generují jednou za 24 hodin.