doc. Mgr.

Václav Brázda

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – docent

+420 54114 9418
brazda@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Mgr. Václav Brázda, Ph.D.

Projekty

  • 2021

    Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

    Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

  • 2020

    Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
    Detail

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
    Detail