Ing.

Petra Matoušková

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – tajemník ústavu

+420 54114 9477, +420 54114 9507, +420 54114 9508
matouskova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

Ing. Petra Matoušková, Ph.D.

Projekty

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2019
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.01.2018, ukončení: 31.12.2018
    Detail

  • 2017

    Možnosti neenergetického využití pyrolýzního oleje, zahájení: 16.01.2017, ukončení: 28.07.2017
    Detail

    Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.01.2017, ukončení: 31.12.2017
    Detail

  • 2015

    Moderní postupy výroby a hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, jejich složek a potravinářských surovin, zahájení: 01.01.2015, ukončení: 31.12.2015
    Detail

  • 2014

    7AMB14SK020, Využití odpadních substrátů k biotechnologické produkci metabolitů a obohacené kvasinkové biomasy, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2015
    Detail

    Aplikace progresivních postupů pro zabezpečení zvyšování kvality a bezpečnosti potravin při výrobě a kontrole, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2014
    Detail

  • 2013

    Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
    Detail

  • 2012

    Aplikace moderních metod v potravinářských technologiích , kontrole a bezpečnosti potravin., zahájení: 01.01.2012, ukončení: 31.12.2012
    Detail