doc. Ing.

Pavel Diviš

Ph.D.

FCH, AS FCH – předseda

+420 54114 9454
divis@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D.

Výuka

Konzultační hodiny

pondělí, 13:00 - 15:00, P/02/A3096 (Purkyňova 118, Brno 61200)

Garantované programy

BPCP_CHTPOChemie a technologie potravin
prezenční studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH,
BKCP_CHTPOChemie a technologie potravin
kombinované studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH,

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2019/2020

Garantované předměty

BC_ACP1Analytická chemie potravin a přírodních látek I
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCO_ACP2Analytická chemie potravin II
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DCO_ANPAnalýza potravin
Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
MCO_BPOBalení potravin
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
M_SLPFCHTSummer Laboratory Project -master study - Food Chemistry and Technology
Anglicky, letní, FCH
M_WLPFCHTWinter Laboratory Project - master study - Food Chemistry and Technology
Anglicky, zimní, FCH
MCO_OHOOdpadové hospodářství v potravinářském průmyslu
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_OHOTechnologie pro zpracování odpadů z potravinářského průmyslu
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2019/2020

Vyučované předměty

BC_ACP1Analytická chemie potravin a přírodních látek I
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCO_ACP2Analytická chemie potravin II
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MCO_BPOBalení potravin
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCT_CHL2Chemická legislativa
Přednáška, Česky, zimní, FCH
MCO_OHOOdpadové hospodářství v potravinářském průmyslu
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCA_ISA_PPraktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2019/2020