Publication detail

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

Original Title

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

Czech Title

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

Language

cs

Original Abstract

U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.

Czech abstract

U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.

BibTex


@misc{BUT92750,
  author="Kateřina {Sůkalová} and Eva {Vítová} and František {Buňka} and Radka {Divišová}",
  title="Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů",
  annote="U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.",
  address="ČSCH",
  chapter="92750",
  institution="ČSCH",
  number="6",
  year="2012",
  month="june",
  pages="571--571",
  publisher="ČSCH",
  type="abstract"
}