Publication detail

Technologické aspekty vývoje a aplikace vysokopevnostního betonu v podmínkách České republiky část II. Vlastnosti vysokopevnostního betonu a jejich zkoušení.

TERZIJSKI, I.

Original Title

Technologické aspekty vývoje a aplikace vysokopevnostního betonu v podmínkách České republiky část II. Vlastnosti vysokopevnostního betonu a jejich zkoušení.

English Title

High-Strength Concrete Technology, Development and Application Conditions in the Czech Republic. Part II. Properties of High-Strength Concrete and their testing.

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Článek se zaměřuje na zkušenosti s návrhem, s vlastnostmi vysokopevnostního betonu a jejich zkoušením v podmínkách České republiky. V druhé části jsou definovány nejdůležitější vlastnosti ysokopevnostního betonu a zmíněny možné problémy vplývající se zvoleného způsobu testování.

English abstract

Article sumarizes experiencies with design and properties of high-strength concrete in conditions of the Czech Republic and their testing, too. In this second part the influence of different testing technique to obtained results is discused,

Keywords

beton, vysokopevnostní beton, definice, komponenty, optimalizace

Key words in English

concrete, high-strength concrete, deffinition, omponents, optimization

Authors

TERZIJSKI, I.

RIV year

2011

Released

12. 8. 2011

Publisher

Beton TKS, s.r.o.

Location

Praha

ISBN

1213-3116

Periodical

Beton TKS

Year of study

2011

Number

4

State

Czech Republic

Pages from

44

Pages to

53

Pages count

10

BibTex

@article{BUT72566,
  author="Ivailo {Terzijski}",
  title="Technologické aspekty vývoje a aplikace vysokopevnostního betonu v podmínkách České republiky část II. Vlastnosti vysokopevnostního betonu a jejich zkoušení.",
  journal="Beton TKS",
  year="2011",
  volume="2011",
  number="4",
  pages="44--53",
  issn="1213-3116"
}