Publication detail

Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace. Závěrečná výzkumná zpráva o řešení doktorského projektu Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace GD102/03/H109.

HANUS, S. ŠEBESTA, V. SVAČINA, J. KASAL, M. WILFERT, O.

Original Title

Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace. Závěrečná výzkumná zpráva o řešení doktorského projektu Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace GD102/03/H109.

English Title

Methods, Structures and Components of Electronic Wireless Communication

Type

report

Language

Czech

Original Abstract

Doktorský projekt je zaměřen na podporu, koordinaci vědecké činnosti a zkvalitnění vzdělávání studentů doktorských studijních programů dvou školicích pracovišť: FEKT VUT v Brně ve studijním oboru "Elektronika a sdělovací technika" a FEL ČVUT v Praze v oboru "Radioelektronika". Cílem projektu je zvýšit spolupráci uvedených pracovišť a jejich doktorandů, rozšířit obsahové zaměření doktorského studia nad rámec obou uvedených oborů a jejich specializací a podpořit vědeckou a odbornou komunikaci mezi studenty, příp. stimulovat řešení interdisciplinárních vědeckých problémů.

English abstract

The proposed doctoral (PhD) project is oriented towards to supporting of common scientific and education activities of two PhD study programs at the Brno University of Technology (study branch "Electronics and Communication") and Czech Technical University in Prague (study branch "Radio Electronics"). The aim of the project is to stimulate the co-operation between the two mentioned universities and their PhD students, to enlarge the contents of both study branches over their own horizon, eventually to support the solution of common interdisciplinary scientific problems.

Keywords

Komunikace, radioelektronika

Key words in English

communications, radioelectronics

Authors

HANUS, S.; ŠEBESTA, V.; SVAČINA, J.; KASAL, M.; WILFERT, O.

RIV year

2007

Released

20. 12. 2007

Pages from

1

Pages to

72

Pages count

72

BibTex

@techreport{BUT57768,
  author="Stanislav {Hanus} and Vladimír {Šebesta} and Jiří {Svačina} and Miroslav {Kasal} and Otakar {Wilfert}",
  title="Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace. Závěrečná výzkumná zpráva o řešení doktorského projektu Metody, struktury a komponenty elektronické bezdrátové komunikace GD102/03/H109.",
  year="2007",
  series="1",
  edition="1",
  pages="1--72"
}