Publication detail
Výuka deskriptivní geometrie na FAST VUT v době „koronavirové“
MENCÁKOVÁ, K. ŠAFAŘÍK, J.
Original Title
Výuka deskriptivní geometrie na FAST VUT v době „koronavirové“
Czech Title
Výuka deskriptivní geometrie na FAST VUT v době „koronavirové“
Language
cs
Original Abstract
Cílem tohoto příspěvku je poskytnout náhled do výuky deskriptivní geometrie v „době coronavirové“ na Fakultě stavební VUT v Brně. Jednotlivé kurzy byly vytvořeny do distanční formy vzdělávání pomocí informačních technologií, videokonferenčních systémů jako jsou Google Meet, Microsoft Teams, Jitsi a e-learningovém systému Moodle. Velká část těchto studijních materiálů byla vytvořena pomocí GeoGebry, AutoCADu, LaTeXu.
Czech abstract
Cílem tohoto příspěvku je poskytnout náhled do výuky deskriptivní geometrie v „době coronavirové“ na Fakultě stavební VUT v Brně. Jednotlivé kurzy byly vytvořeny do distanční formy vzdělávání pomocí informačních technologií, videokonferenčních systémů jako jsou Google Meet, Microsoft Teams, Jitsi a e-learningovém systému Moodle. Velká část těchto studijních materiálů byla vytvořena pomocí GeoGebry, AutoCADu, LaTeXu.
Documents
BibTex
@inproceedings{BUT168022,
author="Kristýna {Mencáková} and Jan {Šafařík}",
title="Výuka deskriptivní geometrie na FAST VUT v době „koronavirové“",
annote="Cílem tohoto příspěvku je poskytnout náhled do výuky deskriptivní geometrie v „době coronavirové“ na Fakultě stavební VUT v Brně. Jednotlivé kurzy byly vytvořeny do distanční formy vzdělávání pomocí informačních technologií, videokonferenčních systémů jako jsou Google Meet, Microsoft Teams, Jitsi a e-learningovém systému Moodle. Velká část těchto studijních materiálů byla vytvořena pomocí GeoGebry, AutoCADu, LaTeXu.",
address="SCHK, Slovak Chemistry Library, Faculty of Chemical and Food Technology STU",
booktitle="Proceedings of the Czech-Slovak conference on geometry and graphics 2020",
chapter="168022",
edition="First",
howpublished="print",
institution="SCHK, Slovak Chemistry Library, Faculty of Chemical and Food Technology STU",
year="2020",
month="december",
pages="131--138",
publisher="SCHK, Slovak Chemistry Library, Faculty of Chemical and Food Technology STU"
}