Publication detail

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. HROZOVÁ, L. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Original Title

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.

English Title

Analysis of FA in processed cheese using GC

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie

English abstract

Analysis of FA in processed cheese using GC

Key words in English

FA, GC, processed cheese

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

RIV year

2005

Released

23. 5. 2005

Publisher

VÚPP

Location

Skalský Dvůr

ISBN

80-86909-01-8

Book

Sborník

Edition

5

Edition number

5

Pages from

44

Pages to

47

Pages count

4

BibTex

@inproceedings{BUT16196,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.",
  booktitle="Sborník",
  year="2005",
  series="5",
  number="5",
  pages="44--47",
  publisher="VÚPP",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-86909-01-8"
}