Project detail

Mezinárodní studentský workshop FA VUT v Brně s MSA Münster, ve spolupráci s COPA

Duration: 25.04.2014 — 31.12.2014

Funding resources

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Rozvojové programy MŠMT

- whole funder (2014-04-25 - 2014-12-31)

On the project

Cílem projektu a jeho výstupem bylo zhotovení odborné publikace prezentující výsledky studentských prací z mezinárodního studentského workshopu s MSA Münster na téma „Návrh návštěvnického centra COPA do areálu vily Stiassny“. Projekt navazuje na spolupráci FA VUT v Brně s MSA Münster a COPA (Centrem obnovy památek 20. století), které bylo nápomocno při získávání podkladů pro zadání tématu návrhu návštěvnického centra COPA a nápomocno při získávání materiálů pro publikaci.

Description in English
The aim of the project and its output has been making professional publications presenting the results of student work from an international student workshop with MSA Münster on the theme "Design the visitor center to COPA complex of villas Stiassny ." The project builds on cooperation FA BUT with MSA Münster and COPA ( Centre for restoration of monuments of the 20th century ) , which has been instrumental in obtaining data for the assignment of topics draft visitor center COPA and assist in obtaining material for publication.

Keywords
architektura, COPA, památky, vila, Stiassni, workshop, návštěvnické, centrum

Key words in English
architecture, COPA, monuments, villa, Stiassni, workshop, Visitor Centre

Mark

IRP 4/2014

Default language

Czech

People responsible

Havlík Jan, Ing. arch. - fellow researcher
Urbášková Hana, prof. Ing. arch., Ph.D. - fellow researcher
Havlík Darina, Ing. arch. - principal person responsible

Units

Department of Design V.
- (2014-04-25 - 2014-12-31)
Department of Theory
- (2014-04-25 - 2014-12-31)

Results

DOFKOVÁ, J. a Czajkowski Petr. Foto a výkresová dokumentace k rekonstrukci vily Stiassni, dokumentování sond do stavebních konstrukcí.
Detail

HAVLÍKOVÁ, D.; URBÁŠKOVÁ, H.; HAVLÍK, J.; LOUTOCKÁ, V. COPA+FA Spolupráce COPA a NPÚ ÚOP v Brně s Fakultou architektury VUT v Brně. COPA+FA Spolupráce COPA a NPÚ ÚOP v Brně s Fakultou architektury VUT v Brně. Architektura. Brno: AKADEMICKÉ NAKLADATELSTVÍ CERM, s.r.o., 2014. ISBN: 978-80-7204-911-0.
Detail