Project detail

Inovace výuky kurzu "Mikroprocesorová technika v telekomunikacích

Duration: 01.01.2002 — 31.12.2002

Funding resources

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)

- whole funder (2002-05-03 - not assigned)

On the project

Projekt je zaměřen na podporu studijního programu volitelného kursu "Mikroprocesorová technika v telekomunikacích" oboru Elektronika a sdělovací technika. Projekt zpřístupní studentům systém pro testování a analýzu datových jednotek na různých vrstvách síťových modelů (TCP/IP, IPX/SPX, OSI). Pro cvičení kursu bude vytvořena nová laboratorní úloha pro analýzu a testovaní sítě a bude také obnovena náplň přednášek.

Description in English
The project is focused on educational programme support of "Microprocessor technique in Telecommunications" facultative course at Electronics and Communication Engeneering branch. The project allows students use the system for data units testing and analysis on various network models (TCP/IP, IPX/SPX, OSI). The new laboratory work for network analysis and network testing will be created. The contens of lectures will be also renovate.

Keywords
síť, analýza, datové jednotky, TCP/IP, IPX/SPX, OSI

Key words in English
network, analysis, data units, TCP/IP, IPX/SPX, OSI

Mark

1780/2002/F1

Default language

Czech

People responsible

Novotný Vít, doc. Ing., Ph.D. - fellow researcher
Mišurec Jiří, prof. Ing., CSc. - principal person responsible

Units

Department of Telecommunications
- (2002-05-03 - not assigned)

Results

BALÍK, M., KOMOSNÝ, D., VAJDÍK, M. Oponovaná zpráva "Zavedení výsledků výzkumu na analyzátoru datových jednotek Observer do výuky kursu Mikroprocesorová technika v telekomunikacích", závěrečná zpráva k projektu FRVŠ/1780/2002. 2002.
Detail